Bel direct: 071 - 301 65 86

Bruidsstyling

Bruidsstyling

Op de allermooiste dag van je leven wil je natuurlijk een stralend bruid zijn, de beste versie van jou zelf en je gasten. Wij bieden een totaal pakket aan voor jou als bruid en vind het een eer dit voor jou te mogen verzorgen. Ook de moeder, schoonmoeder, zussen en schoonzussen van de bruid, bruidsmeisjes e kunnen bij ons terecht.

Met een team van meerdere visagistes, hairstylistes en stylisten kunnen wij een compleet pakket aanbieden.

Bij een bruidsmakeup en Bruidskapsel is een proefsessie van groot belang zodat we samen kunnen kijken naar wat het beste bij jou en je wensen past en hoe je op je allermooiste het ja woord kan geven. Ook is heel belangrijk voel jij je op je gemak voelt bij ons.

Wilt u voor uw bruiloft een persoonlijke offerte voor haar en make up incl touch up op locatie van bruid en bruidsmeisjes neem dan contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken naar uw wensen en daar een passende prijs aan geven.

U kunt dit combineren met voorbeeld bruidsnagels, wimperextensions of wimperlift, spray-tan of een van e vele andere behandelingen die wij aanbieden. Kortom Top 2 Toe heeft alle in huis om je van Top tot teen te laten stralen!

Bruidsstyling

Haar, make-up, nagels & wimpers

Basis make-up bruid
Avond make-up bruid
Avant-garde make-up bruid
Onze tarieven
Bruidsmake-up
Try-out bruids make-up
Bruids make-up (op dag zelf)
Bruids make-up incl. try-out
Visagie voor (schoon)moeder/zus/gast
Bruidsmeisje make-up (onder 15 jaar)
Bruidegom make-up
€ 65,50
€ 85,75
€ 150,00
€ 42,95
€ 14,50
€ 17,50