Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Lash Volume Lift – Mrs. LashLift

De Lash Volume Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconenpads. Door deze pads kan elk wimper haartje behandeld worden en worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Een wimperlift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gelift waardoor je een frisse open blik krijgt.

Voordelen:

– Blijft 4 tot 6 weken zitten.
– Geen mascara of wimper krultang meer nodig.
– Voelt licht en natuurlijk aan.
– Je ogen lijken groter.
– Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Hoe lang duurt een behandeling

Een wimperlift zonder verven van de wimpers duurt gemiddeld 40 minuten. Een wimperlift incl. verven van de wimpers duurt gemiddeld 50 minuten. Dit kan variëren per persoon afhankelijk van de eigen wimper haartjes.

LASH VOLUME LIFT

Een wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen rods. Door deze rods kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.

Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers.

Prijzen

Lash Volume Lift € 42,50
Lash volume lift incl verven € 49,50
Lash Volume Lift incl. verven, 3D Gold Filler en Keratine € 55,00

Maak direct een afspraak!

Wilt u direct een afspraak maken bij ons? Dat kan via onderstaand invulformulier! Zodra we uw afspraakverzoek hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Alvast bedankt voor uw interesse! Let op, de afspraak staat pas vast zodra deze door ons is bevestigd.

Nieuwe klantBestaande klant