Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Make up & visagie

86F300564EA428D863ACMake up is persoonlijk. Wil je er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes, samen met jou persoonlijke inbreng en onze professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Speciaal voor bruidjes hebben we een proefmake-up om te kijken hoe je de make-up op de trouwdag het liefst zou willen zien, zodat jij er prachtig uit ziet op deze bijzondere dag. Ook kunt u een bruidsarrangement boeken, inclusief een heerlijke gezichtsbehandeling, je huid ziet er fris en ontspannen uit, de wenkbrauwen zijn mooi in model en samen met de make-up zorgt dit geheel voor een, onvergetelijke, feestelijke dag.

Dag make-up

Een dag make-up, misschien denk je nu waarom heb ik dat nodig die breng ik toch iedere ochtend zelf aan. Onze dag make-up is bedoeld voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Denk aan een sollicitatie gesprek, presentatie, een belangrijke vergadering of bijvoorbeeld een receptie. De dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling.

Avond make-up

De show stelen tijdens een avondje uit, het kan met een avond make-up. Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Ook nemen we graag de tijd om de make-up met het totaal plaatje van je kleding en accessoires kloppend te maken.