Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Manicurebehandeling

dansyspedicuremanicuredenbosch-543986-regularWilt u graag mooie en verzorgde handen en nagels hebben? Voor een professionele manicure kan zowel de man als de vrouw bij de nagelstudio van Top 2 Toe Nails terecht voor een behandeling.

Nadat de schoonheidsspecialiste klaar is met de manicure behandeling, zullen uw handen en nagels heerlijk zacht en glad aanvoelen. Wij vijlen en polijsten uw nagels, zodat deze er weer verzorgd en aantrakkelijk uit zullen zien. Met een vellentangetje zullen wij op een veilige en pijnloze manier overtollige velletjes verwijderen. Met de ‘Pusher’ schuiven wij op een aangename en zachte manier de nagelriem terug of verwijderen overtollige nagelriemgroei pijnloos en op professionele wijze, waardoor de nagelplaat niet beschadigd.

Top 2 Toe Nails is de beste keuze voor een manicure behandeling omdat wij alleen werken met hoogwaardig gereedschap en materiaal, de schoonheidsspecialistes en nagelstylistes van Top 2 Toe Nails zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinsituten en hebben jarenlange ervaring met manicure behandelingen en liefde voor het vak. Alleen de beste kwaliteit materiaal en vakkundigheid van onze schoonheidsspecialistes is goed genoeg voor uw handverzorging. Dit alles tegen een eerlijke prijs.