Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Nagelstudio Leiden

Ben je op zoek naar een Nagelstudio in Leiden? Dan ben je bij Top 2 Toe Nails Nagelstudio Leiden aan het juiste adres. Nagelstudio Leiden is het adres voor het verzorgen van uw handen en voeten. We bieden vele verschillende diensten aan namelijk: nagelstudio, manicure, pedicure, hairextensions, make-Up & visagie, opleiding nagelstyling, opleiding visagie/hairstyling en verkoop nagelproducten (NSI).

Altijd perfecte nagels

Zoekt u naar een nagelstudio in Leiden, waar u terecht kunt voor de bekende acryl of gel nagels. Nagelstudio Leiden kan u van dienst zijn met gellak die uw nagels lange tijd mooi houdt, of zorgen graag voor een pedicure om uw voeten heerlijk te verwennen. Heeft u zwakke nagels, of wilt u er op een voordelige wijze voor zorgen dat deze weer prachtig stralen? Maak dan gebruik van een gellak, die wij van Nagelstudio Leiden zowel op uw eigen nagels als op gel of acryl nagels aan kunnen brengen. Tenslotte kan Nagelstudio Leiden u bijvoorbeeld van dienst zijn voor een pedicure. Laat uw voeten heerlijk verwennen in een warm bad met desinfecterend badzout, om vervolgens het eelt van uw voeten te laten verwijderen.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak via het onderstaand formulier of neem gewoon eens contact met ons op voor meer informatie over de behandelingen. Let op, de afspraak staat pas vast zodra deze door ons is bevestigd.

Nieuwe klantBestaande klant