Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Opleiding nagelstyling

opl2Nagelstyling is populairder dan ooit. Steeds meer mensen bezoeken de nagelstudio, sommige om de natuurlijke nagel en hand te verzorgen, anderen om de nagel te verstevigen, te verlengen en/of te versieren. Al deze technieken komen terug in de vakopleiding nagelstyling.Na de opleiding kunt u een eigen salon te starten. Dit is mogelijk vanuit huis, tuinhuis, garage, kapsalon, beautyfarm, e.d. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Onze vakbekwame docenten beschikken over veel praktijkervaring in een eigen salon en dragen met veel geduld de kennis over. De Deluxe Stylist opleiding biedt de beste voorbereiding op de praktijk. De acryl- of gel -opleidingen zijn ook apart te volgen.

Waarin onderscheidt het opleidingscentrum van Top 2 Toe Nails zich?

 • Wij geven geen korte of spoedopleidingen, maar goed onderbouwde en kwaliteitsopleidingen
 • Opleidingen vanaf 7 dagen gel of acryl basis opleiding tot een 31 daagse Master opleiding
 • Goede reputatie en jarenlange ervaring
 • Veel persoonlijke begeleiding in kleine groepen
 • Deelcertificaat tijdens de cursus Landelijke examens
 • Wereldwijde topmerk in nagelproducten
 • Docenten worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van internationale ontwikkelingen
 • Mogelijkheid om na uw opleiding nog een aantal maal gratis te mogen trainen.(trouble shooting)
crystalnailslogo.jpg

Opleidingen

Top 2 Toe Nails geeft elke maand een gratis en geheel vrijblijvende introductieavond. Tijdens deze avond worden alle nagelmethodes (acryl/gel) en opleidingsvormen besproken. We kijken samen welke opleidingsvorm het best bij u en uw wensen past.

Acryl: Acryl is een poeder- en vloeistofsysteem. Deze hardt uit door de blootstelling aan de buitenlucht. De acrylpoeders worden in vele verschillende kleuren geleverd waarmee u naar hartelust kunt combineren.

Gel: Gel is een eenvoudig toepasbare formule omdat het systeem niet gemengd hoeft te worden. Het product wordt uitgehard d.m.v. een uv-lamp. Gel staat erom bekend dat het geurloos is.

Prijzen zijn incl. BTW
Onder voorbehoud van prijswijzigingen

 • Tijdens de lessen wordt gelet op hygiëne en werkhouding.
 • U krijgt les van ervaren nagelstylisten die tevens gediplomeerd nagelstyling-docent zijn.
 • Maandelijks is er een gratis en geheel vrijblijvende introductie-avond, of maak een persoonlijke afspraak.

NB: Per 1 juli 2010 is de Wet op de omzetbelasting 1968 (BTW) gewijzigd. Door deze wijziging zal Top 2 Toe Nails vanaf die datum BTW berekenen over de lesgelden. Voor u als cursist hoeft dit echter geen gevolgen te hebben. Gaat u zich als nagelstyliste vestigen dan moet u zich aanmelden bij o.a. de Belastingdienst. De mogelijkheid bestaat dan om (alle) aan u op factuur in rekening gebrachte BTW bij de Belastingdienst terug te vragen. Laat u voorlichten!! In het onderdeel “Run een eigen salon” komt dit onderdeel aan de orde.

Termijnbetaling van het lesgeld kan in overleg.

Klik hier voor de actuele prijzen en meer informatie over de opleiding!