Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Permanente Make-up

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

In de techniek microblading zit erg nogal veel verschil in, wij beloven onze klanten het meest natuurlijke resultaten.

Phibrows microblading (haartjestechniek)

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Met dit worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op uw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen.


Phicontour Ombre wenkbrauwen (poedertechniek)

Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de poeder techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.
Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als je zou denken. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en strak maar toch natuurlijk.


Phishading (combinatie techniek)

Gebruik van verschillende technieken (poeder & haartjes) is ook mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven.

Maak direct een afspraak voor een intake

Wilt u direct een afspraak maken bij ons? Dat kan via onderstaand invulformulier! Zodra we uw afspraakverzoek hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Alvast bedankt voor uw interesse! Let op, de afspraak staat pas vast zodra deze door ons is bevestigd.

Nieuwe klantBestaande klant