Extreme make-up

Extreme make-up & visagie

Visagie

Make up is persoonlijk. Wil je er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes, samen met jou persoonlijke inbreng en onze professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Speciaal voor bruidjes hebben we een proefmake-up om te kijken hoe je de make-up op de trouwdag het liefst zou willen zien, zodat jij er prachtig uit ziet op deze bijzondere dag. Ook kunt u een bruidsarrangement boeken, inclusief een heerlijke gezichtsbehandeling, je huid ziet er fris en ontspannen uit, de wenkbrauwen zijn mooi in model en samen met de make-up zorgt dit geheel voor een, onvergetelijke, feestelijke dag.

Dag make-up

Een dag make-up, misschien denk je nu waarom heb ik dat nodig die breng ik toch iedere ochtend zelf aan. Onze dag make-up is bedoeld voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Denk aan een sollicitatie gesprek, presentatie, een belangrijke vergadering of bijvoorbeeld een receptie. De dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling.

Avond make-up

Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Dit is een make up die gezien mag worden maar toch niet te aanwezig is Prima voor een avond uit met collega’s een feestje of borrel.

Gala of Glamour make up

Speciaal voor een nacht uit, een gala of een special feest is er glamour of gala make up, dit is incl mooie wimpers en glitter indien gewenst. Fotoshoot (visagie op locatie)

Foto make-up

Voor visagie en make up voor fotoshoots gelden hele andere eisen en wensen, je moet rekening houden met belichting, camera lens thema en de wensen van de klant aankleding etc etc , ook hiervoor bent u bij ons aan het goed adres (zie fotos).

Extreme visagie

Tevens staan wij ook bekend om onze speciale extreme visagie, dit houd in out of the box make up, leuk voor naar een feest of festival of speciaal voor halloween of andere thema feesten. Top 2 Toe werkt ook op diverse grote feesten en festival achter de schermen om de make up en styling te verzorgen van entertainers en danseressen zoals op:

  • Crazyland en B.I.T.C.H. feesten 2016
  • Ground zero 2017 en 2018
  • Dancevalley 2018
  • Fullmoon / white moon 2017 en 2018
  • Creations en Creations on the beach 2016 , 2017 , 2018
  • En nog wat kleinere feesten
Club Panama Amsterdam Nov 2018 (Old Sound of Tiesto)

Externe opdracht partystyling danseressen

Ground Zero 2017

Visagie, hairstyling, styling, headdresses etc.

Ground Zero 2018
Extreme Visagie

Portfolio werk diverse thema’s

Extreme Visagie

Zaterdag 16 november 2019 boeking Fullmoon The Box Amsterdam – Afstylen en Hair en visagie danseres van Karin Heesbeen Two-step Forward tijdens dit feest

Onze tarieven
Visagie
Mini make-up (alleen ogen & lippen)
Basis/dag make-up
Avond/feest make-up
Glamour make-up
Photo shoot make-up * excl kosten fotograaf
€ 14,50
€ 21,50
€ 32,50
€ 39,50
€ 42,95

Prijzen voor visagie/styling op locatie of extreme visagie zijn op aanvraag