Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het bepaalt voor een groot deel je identiteit en gemoedstoestand. Een goede verzorging is de basis voor een gezonde en stralende huid. Onze schoonheidsbehandelingen reinigen, stimuleren en beschermen uw huid.

Je huid in goede conditie krijgen of houden vraagt om de juiste zorg. Wij hebben verschillende behandelingen om de huid weer in een optimale conditie te brengen. Na slechts één behandeling zul je al verbetering ervaren. Voordat we beginnen maken we een analyse van de huid. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen, eventueel aangevuld met een productadvies afgestemd op jouw huid inclusief voorlichting hoe je thuis met deze producten aan de gang kunt. Zo werken we samen aan de optimale conditie van jouw huid.

Naast de effectiviteit van de behandeling, werkt deze ook ontspannend. Lichaam en geest komen tot rust en je stapt ontspannen weer de deur uit.

Toch krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidprobleempjes. Denk hierbij aan rimpels, een futloze huid, verslapping van de huid onder de ogen, grauwe teint, grove poriën, puistjes, couperose, pigmentvlekken of andere huidproblemen. Ook wanneer u een huidprobleem heeft of graag wat extra’s doet, bieden we u een aantal effectieve behandelingen voor huidverbetering.

Naast onze reguliere gezichtsbehandelingen hebben we ook nog gespecialiseerde behandelingen kruiden (biopeeling) die voor een grondige reiniging zorgen.

Bij het eerste bezoek aan onze schoonheidssalon in Leiden wordt door onze schoonheidsspecialiste een (gratis) huidanalyse gemaakt. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen. Indien gewenst kun je een productadvies krijgen welke aansluit bij jouw huid.

Onze behandelkamers zijn modern en licht ingericht. Tijdens de behandeling streven we er naar om een sfeer te creëren waarbij jij je relaxed en ontspannen voelt.

De duur van een schoonheidsbehandeling kan variëren van 1 tot 3 uur. In ons programma hebben we verschillende behandelingen voor je opgenomen. Wil je hier van afwijken of heb je specifieke wensen? In overleg is veel mogelijk.

Onze tarieven

REINIGENDE BEHANDELING 45 MIN € 39,95
Huidanalyse, huidreiniging, verwijderen onzuiverheden, masker en dagverzorging.

COMPACTE GEZICHTSBEHANDELING 60 MIN € 49,50
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, masker en dagverzorging.

COMPLETE GEZICHTBEHANDELING 75 MIN € 65,-
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.

INTENSIVE GEZICHTSBEHANDELING 90 MIN € 75,-
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.

DELUXE GEZICHTSBEHANDELING 120 MIN € 90,-
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, hals/schouder/gezichtsmassage, masker en dagverzorging.

EXTRA’S TIJDENS DE BEHANDELING
Verven wimpers tijdens de behandeling
Verven wenkbrauwen tijdens de behandeling
Verven wenkbrauwen en wimpers
€ 6,-
€ 6,-
€ 6,-

U kunt indien gewenst de behandeling afsluiten met een basis dag make-up , dit dient aangegeven te worden tijdens het maken van de afspraak dit i.v.m. het reserveren van de tijd.