Hairbotox & keratine

Hairbotox en keratine behandelingen

Nieuw bij Top 2 Toe vanaf 1 oktober! Botox Hair V Keratine Capillair

Wat is het verschil tussen Hairbotox en Keratine?

Beide behandelingen zijn herstellend en voedend voor het haar, beide behandelingen geven glans en verminderen pluis en zijn tot en met 4 maanden merkbaar in het haar.

Toch zijn er verschillen in de behandelingen:

Keratine behandeling

Een keratine behandeling maakt het haar glad en tot 80-90% stijler. Het geeft het haar een super glans. Voor mensen die stijler en glad haar willen is deze behandeling een zegen.

De keratine behandeling word om het haar geseald, dit zorgt voor die stijle look maar ook word het haar verzwaard. Voordeel van Softliss Keratine behandelingen is dat deze volkomen veilig is zonder schadelijke stoffen zo als Formaldehyde.

Hairbotox

Dit is een nieuwe behandeling. Deze verzorgende behandeling is een diep voedende en herstellende behandeling. Het zorgt voor gezond, bewegend, soepel en zeer handelbaar haar, dat glanst en minder snel puist. Dat laatste is vooral te merken in vochtig weer. Na een behandeling met Botox Hair is haar stylen in de ochtend een makkie.

Het grootste verschil met een Keratine behandeling is dat het haar niet word verzwaard, door dat het product van tussen de schubben laag het haar dicht sealt en niet er omheen. Hier door blijft het waar beweeglijk en licht. Neem contact op voor een passend advies!

Onze tarieven
Keratine

Hairbotox