Mani- & pedicure

Hand en voetverzorging

Manicure of te wel verzorging van de handen
Manicurebehandeling

Wilt u graag mooie en verzorgde handen en nagels hebben? Voor een professionele manicure kan zowel de man als de vrouw bij de nagelstudio van Top 2 Toe Nails terecht voor een behandeling. Top 2 Toe Nails is de beste keuze voor een manicure behandeling omdat wij alleen werken met hoogwaardig gereedschap en materiaal, de schoonheidsspecialistes en nagelstylistes van Top 2 Toe Nails zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinstituten en hebben jarenlange ervaring met manicure behandelingen en liefde voor het vak. Alleen de beste producten en vakkundigheid van onze specialistes is goed genoeg voor uw handverzorging. We bieden diverse manicure behandelingen aan, tevens kunt u bij ons diverse behandelingen combineren zodat u van Top tot Teen verzorgd de deur uit gaat.

Pedicurebehandeling

Mooie en verzorgde voeten voor man en vrouw! Tijdens de pedicure behandeling worden uw voeten heerlijk verzorgd en weer mooi gemaakt. Even een momentje voor u zelf zoals velen dat zullen zeggen. Bij ons bent u natuurlijk altijd welkom voor ‘deze momentjes’. Met een cosmetische pedicure van Top 2 Toe Nails krijgt u weer prachtige voeten en nagels. Anders dan bij een standaard pedicure behandeling is dit meer een onstpannende behandeling dan noodzakelijk. Bij onze standaard pedicure behandelingen richten we ons op het bijhouden van de voeten zodat u weer netjes en zonder problemen en of pijntjes kan lopen.

Onze cosmetische voetbehandelingen richten zich meer op het spa gedeelte, om dit een mooie ontspannende beleving te maken hebben wij hiervoor een geweldige spa pedicure bank laten bouwen met ingeboud voetenbad voor ontspanning tijdens deze behandeling.

U kunt zowel de standaard als de cosmetische behandeling afsluiten met een mooie gellak op uw teennagels dit kan in 1 kleur of een wit randje ook wel french genoemd. Of combineer deze berhandeling met een manicure of spa manicure behandeling.

Onze tarieven
Manicure behandeling
Manicure Standaard
Spa Manicure
Anti aging Manicure
€ 27,50
€ 32,50
€ 32,50
Standaard Pedicure Behandeling

Standaard pedicure, nagels frezen, eelt verwijderen en verzorgende creme € 29,95

Cosmetische voetbehandeling (incl. de handelingen van de standaard pedicure)

Spa Pedicure met voetenbad, scrub, masker, massage en olie € 39,95

Spa pedicure incl. gellak € 65
Combibehandeling

Verwen uw handen en uw voeten.. Wilt u een manicure en een Luxe Pedicure? Wij bieden u twee luxe combipakketten van onze Spa Manicure en Pedicure.

Combi behandeling 1

Standaard Pedicure en een standaard Manicure: € 55

Combi Behandeling 2

Spa Manicure en Spa Pedicure: € 69

Combi behandeling 3

Spa manicure en spa pedicure incl. gellak op handen en voeten € 114,95