Nagelstudio

Nagelstudio Leiden

Waar kwaliteit en ontspanning elkaar ontmoeten!

De nagelstudio van Top 2 Toe Nails is inmiddels een begrip geworden in Leiden en omstreken, wat ooit begon als hobby op eenkamer in huis is na jaren flink gegroeid naar een prachtig pand van 150M2 met diverse specialisaties waarvan nagelstyling een van de hoofdactiviteiten is.

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Prachtige nagels dragen hier toe bij. Wanneer je ervoor kiest om je nagels te laten behandelen in een nagelstudio, heb je diverse mogelijkheden. Je kan kiezen voor Gel, Acryl, gellak of Rubberbase.

Gelnagels

Laten we beginnen met de eerste mogelijkheid: gelnagels. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels gebracht. Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van sjablonen. Gel is een stroperige substantie die uithardt onder UV-licht.

Voordelen van gelnagels
  • Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel.
  • Ze hebben een glanzend oppervlak.
  • Tijdens het zetten van gelnagels hangen er minder chemische geurtjes in de lucht.
Acrylnagels

Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit.

Voordelen van acrylnagels
  • Acrylnagels zijn enorm stevig.
  • Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.
  • Acrylnagels zijn makkelijker te verwijderen dan gelnagels
Rubberbase

Met de Rubberbase kunnen we de natuurlijke nagel verstevigen, maar ook de nagel egaal maken, zorgt voor een optimale hechting als basis voor gelpolish en dient als extra versteviging van de natuurlijke nagel. Deze behandeling is ideaal als je korte nagels hebt die inscheuren maar geen kunstnagels wilt of gel of acryl nagels.

Gellak

Gellak is als een nagellak een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. De lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan nagellak. Gellak is iets dikker en verstevigd daardoor de natuurlijke nagel Ook droogt de gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak. Gellak is geschikt voor de natuurlijke nagels maar ook over acryl- en gelnagels.

Twijfelt u welke van de behandelingen het beste bij u past laat dan een gratis proefnagel zetten

Velen tevreden klanten gingen u reeds voor. Onze nagelstylistes bieden professionele dienstverlening en Wij laten kwaliteit hand in hand gaan met ontspanning en rekenen hiervoor een eerlijke prijs.

Onze tarieven
Nieuwe set
Naturel
French Manicure
French met nagelbed verlening
Nabehandeling full color (gellak/glitter)
€ 49,00
€ 55,00
€ 57,50
€ 59,00
Nabehandeling
Naturel
French Manicure
French manicure met nagelbed verlenging
Nabehandeling Dramatic french
Stiletto nagels
€ 39,00
€ 41,50
€ 43,50
€ 49,00
v.a. € 57,50
Soak off Gelpolish
Over eigen nagel (1 kleur)
French manicure
Op voeten (1 kleur)
French manicure
Handen en voeten zelfde kleur
Handen en voeten french
€ 29,00
€ 32,50
€ 32,50
€ 35,00
€ 57,50
€ 59,00
Design nagels

De basis voor een design nagel is een natural nagel, de kosten voor het design zijn afhankelijk van een aantal factoren. Aantal kleuren, moeilijkheidsgraad van het design en de afwerking.

Nagelbijtarrangement
Dames
Heren
€ 179,00
€ 155,00
Verwijderen complete set incl mini-manicure

Verwijderen complete set incl mini-manicure (alleen nagels gezet door onze salon, wij verwijderen geen nagels gezet door andere salons € 35,00

Reparatie Nagel
Losse afspraak
Tijdens nabehandeling
€ 7,00 (vaste klanten altijd gratis)
€ 4,50 (vaste klanten altijd gratis)