PMU

Permanente make-up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

In de techniek microblading zit erg nogal veel verschil in, wij beloven onze klanten het meest natuurlijke resultaten.

Phibrows microblading (haartjestechniek)

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Met dit worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op uw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen.

Phicontour powder wenkbrauwen (poedertechniek)

Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de poeder techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.

Powderbrows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als je zou denken. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en strak maar toch natuurlijk.

Phishading (combinatie techniek)

Gebruik van verschillende technieken (poeder & haartjes) is ook mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven.

Phi Contour Lippen

Lippen verbleken, contouren vervagen waardoor de liplijn onregelmatig is en verliezen hun volheid in kleur. Cosmetische pigmentatie gaat dit tegen! Je hoeft niet in de weer te gaan met een lippotlood of lippenstift. De lippen kunnen heel natuurlijk ingekleurd worden, vollere effect krijgen en strakkere contouren.

Lipliner

Met een lipliner verkrijgt je mond weer duidelijke contouren. Met een lipliner kunnen kleine oneffenheden gecorrigeerd worden. De kleur kan dichtbij je eigen lipkleur gekozen worden, of je kiest voor een kleur die meer aanwezig is.

Ombre Shadow Lips

Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller doen lijken. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Het ‘zachte’ verloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Full Lips

Hiermee heb je de mogelijkheid om een hele nieuwe mond te creëren. Des gewenst kan de liplijn ”onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel lipproblemen. De lippen worden volledig van pigment voorzien. Het kan in natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden. In dit geval hoeft er geen lipstick meer gebruikt te worden. Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond. Simpelweg altijd mooi gekleurde lippen.

Phi Contour Eyeliner

Vind je het vervelend om elke ochtend weer eyeliner aan te brengen of kun je de eyeliner niet mooi strak krijgen? Sport je veel of ga je veel naar de sauna? Ben je allergisch voor make-up? Dan is permanente make-up geschikt. Een eyeliner boven en onder geeft een natuurlijk effect en de wimperimplant ziet er voller uit. Bij de eyeliners wordt samen gekeken naar wat je graag wilt. De lijnen worden altijd tussen de wimpers gezet voor een natuurlijke uitstraling. Tip: als je kiest voor de permanente eyeliner behandeling is het mooier om een week van tevoren de wimpers te verven. Dit omdat je na afloop van de behandeling 1 week geen (oog)make-up mag dragen.

Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. het zetten van eyeliner:

Infralash eyeliner/wimper opvulling

Dit is een dun lijntje tussen de wimper haartjes, die niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Door deze methode lijken de wimpers voller. Het geeft een zeer natuurlijk effect.

Basis Eyeliner

Dit is een dunne en scherpe eyeliner. Ideaal voor als je niet dagelijks een volle lijn op je ooglid wilt. Met een basis eyeliner kun je de eyeliner zelf voller maken wanneer je dat wilt.

Phi contour eyeliner

Een phi contour eyeliner valt op. Het is een volle lijn die je meteen ziet zitten en die de aandacht naar je ogen trekt. De phi contour eyeliner is zeer geschikt voor iedereen die elke dag een lijntje tekent. Deze eyeliner kan met of zonder wing gezet worden.

Onze tarieven
Wenkbrauwen

Voor nieuwe klanten

Nieuwe zetting incl 1 nabehandeling binnen 10 weken & 1 na controle Extra nabehandeling binnen 3 maanden
Phibrows Microblading €299 €50
Ombre Powder Brows €299 €50
Phishading 3D combi €375 €50

Voor bestaande klanten

Touch Up Wenkbrauwen Let op: enkel geldig voor bestaande klanten
Binnen 0-3 maanden €50
Binnen 3-6 maanden €75
Binnen 6-9 maanden €100
Binnen 9-12 maanden €125
Binnen 1-1,5 jaar €150
Binnen 1,5-2 jaar €175
Lippen
Nieuwe zetting Touch-up lippen binnen 2 jaar
Phicontour lips lipliner €299 €125
Phi contour lips ombre €375 €199
Phi contour full lips €450 €250
Eyeliner
Nieuwe zetting Touch up eyeliner binnen 2 jaar
Eyeliner infralash boven of onder (in de wimperrand) €199 €100
Eyeliner infralash boven en onder (in de wimperrand) €295 €150
Eyeliner basis boven €199 €100
Eyeliner basis boven en onder €295 €150
Eyeliner Phi-contour (met of zonder wing) €249 €175
Eyeliner Phi contour Boven en onder €349 €199
Let op
  • Alle prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v. de Touch Up behandelingen.
  • De Touch Up behandeling is alleen geldig voor permanent make-up die bij Top 2 Toe is gezet.
  • Correcties van bestaande permanente make up en opvullen van stukjes in de wenkbrauwen, prijs op aanvraag.
  • Controle geldt enkel wanneer de klant dit zelf aangeeft binnen 4 tot max 6 weken.
  • Let op: heb je oude PMU? Dan hebben wij eerst duidelijke foto’s van de PMU nodig alvorens je de behandeling wilt boeken. U kunt deze mailen naar nicole@top2toenails.nl