Wimperstyling

Wimperstyling

Wimperextensions

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Wij werken met verschillende wimperextensions technieken. Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan zijn is de one by one techniek iets voor jou. Ben je op zoek naar een look met meer volume? Kies dan voor de 2d of 3d volume techniek wil je over de top glamour look dan is russian volume iets voor jou. Om onze kwaliteit hoog te houden en van alle informatie op de hoogte te blijven, volgen wij jaarlijks diverse trainingen  zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en vakkundig wimperextensions kunnen plaatsen en u juist kunnen adviseren.

One by one techniek

Zoals de naam al zegt haartje per haartje wordt er 1 kunstwimper op  eigen wimper bevestigd met een daarvoor speciale wimperlijm die je niet ziet zitten. De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

2d – 3d volume wimperextensions

Zoals er bij de one by one maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de volume techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een vol effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er speciale dunnere haartjes gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de one by one techniek deze volume techniek is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt.

Russian Volume

Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Russian. Bij deze techniek kunnen er tot 6 haartjes, als een waaiertje met de hand gemaakt, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd waardoor je nog meer volume creëert. Dit is niet vergelijkbaar met de ouderwetse voor gemaakte plukjes van vroeger! Hierbij worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt waardoor het niet zwaar en schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Deze techniek gaat van 2D (200 wimperextensions) tot 6D (600 wimperextensions) per oog. Uiteraard zal er altijd worden gekeken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid ze kunnen dragen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer drie uur. Een bijvul afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

welke extension past het beste bij mij?

De extensions zijn er in diverse diktes, lengtes en krul samen met u kijken wij welke krul, lengte en techniek er het beste bij uw wensen en uw vorm ook past.

Opvullen van wimperextensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

Tijdsduur wimperextensions zetten

Een nieuwe set wimperextensions met de one by one duurt ongeveer 2 uur. Een opvulbeurt varieert tussen een half uur en uur. Een nieuwe set wimperplukjes duurt ongeveer een half uur. Een set wimperstrips aanbregen duurt ongeveer 5 à 10 minuten om dit bij jezelf te doen.

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

Wat kun je met wimperextensions wel en niet

In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een sealant (coating) te gebruiken welke een soort beschermlaagje achterlaat op de wimpers. Dit beschermlaagje is slechts 2 dagen actief. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. Sealant beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengt. Een flesje sealant kost ongeveer zo’n 25,- euro.

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 24uur na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval.

Voel je de wimperextensions zitten

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt.

Lash Volume Lift – Mrs. LashLift

De Lash Volume Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconenpads. Door deze pads kan elk wimper haartje behandeld worden en worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Een wimperlift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gelift waardoor je een frisse open blik krijgt.

Voordelen
  • Blijft 6 tot 8 weken zitten.
  • Geen mascara of wimper krultang meer nodig.
  • Voelt licht en natuurlijk aan.
  • Je ogen lijken groter.
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
Hoe lang duurt een behandeling

Een wimperlift zonder verven van de wimpers duurt gemiddeld 40 minuten. Een wimperlift incl. verven van de wimpers duurt gemiddeld 50 minuten. Dit kan variëren per persoon afhankelijk van de eigen wimper haartjes.

Lash volume lift

Een wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen rods. Door deze rods kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.

Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers.

Onze tarieven
One by One
Nieuwe Set
Refill 2 weken
Refill 3 weken
Refill 4 weken
Refill langer dan 4 weken
Verwijderen van de wimperextensions
€ 75,00
€ 35,00
€ 39,50
€ 49,50
€ 75,00
€ 20,00
2D-3D (extra volume)
Nieuwe Set
Refill 2 weken
Refill 3 weken
Refill 4 weken
Refill langer dan 4 weken
€ 89,00
€ 40,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 89,00
Russian volume 6D
Nieuwe set
Refill 2 weken
Refill 3 weken
Refill 4 weken
Refill langer dan 4 weken
€ 99,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 70,00
€ 99,00
Verwijderen van de wimperextensions
Verwijderen van de wimperextensions met een nieuwe set
€ 20,00
€ 10,00

Voor alle technieken geld bij meer dan 70% verlies van de extensions wordt een nieuwe set berekend ongeacht de tijd van de refill. Voor extra bescherming van de wimpers kunt u een speciale coating aanschaffen in de salon € 25,- voor het behoud van uw wimpers.

Lash volume lift
Lash Volume Lift
Lash volume lift incl verven
Lash Volume Lift incl. verven, 3D Gold Filler en Keratine
€ 42,50
€ 49,50
€ 55,00