Bel direct: 071 - 301 65 86

Tandenbleken

Tandenbleken

In onze salon kunt u nu ook terecht voor een professionele tandenbleek-behandeling!

TESTADENT® | Pure White is een tandenbleekmethode op basis van een speciaal ontwikkelde bleekgel zonder waterstofperoxide. In één of meerdere aaneengesloten bleeksessies worden uw tanden weer stralend wit. Binnen de formule van TESTADENT® worden uw tanden uitsluitend gebleekt door een gecertificeerde professional.

 • Pijnloos
 • Onmiddellijk resultaat
 • Zonder waterstofperoxide
 • 100% veilig voor glazuur, kronen, bruggen en vullingen
 • Op ieder gewenst moment herhaalbaar

Onze bleekgel voldoet aan alle Europese eisen en is daarvoor uitvoerig getest. Binnen de TESTADENT® formule kiest u zelf het gewenste eindresultaat!

Hoe gaat het in zijn werk?

Een TESTADENT® behandeling verloopt in een aantal stappen:

 1. Voorafgaand ontvangt u een vragenlijst met een aantal belangrijke vragen over de gesteldheid van uw gebit. Op basis hiervan wordt bepaald of u een bleekbehandeling kunt ondergaan. Tevens geeft u hiermee toestemming voor de behandeling;
 2. Met behulp van een tandkleurenwaaier wordt de huidige tandkleur bepaald en krijgt u, op basis van de gekozen behandeling, een voorspelling van het eindresultaat;
 3. Met een vingertandenborstel wordt u gevraagd de zichtbare delen van de tanden te poetsen;
 4. U krijgt een lippenspreider in de mond die zorgt voor de nodige werkruimte. De bleekgel wordt vervolgens op de zichtbare delen van de tanden aangebracht;
 5. Uw tanden worden gebleekt met behulp van een professionele bleeklamp. Gedurende de behandeling wordt deze lamp vlak voor de tanden geplaatst. Om uw ogen te beschermen tegen het blauwe licht, draagt u gedurende de bleeksessie een beschermbril.
 6. De gel wordt verwijderd en zo nodig wordt een volgende bleeksessie ingezet.
 7. Wanneer de bleeksessies zijn voltooid wordt opnieuw de tandkleur bepaald en natuurlijk ziet u het uiteindelijke resultaat!

Om de mooie witte glimlach zo lang mogelijk te behouden ontvangt u de nabehandelingsinformatie van ons mee. Hierin wordt geadviseerd de rest van de behandeldag sterk gekleurde voedingsmiddelen te mijden en tevens zo mogelijk de rest van dag niet te roken.

Onze tarieven
TESTADENT® | Touch Up

Met een TESTADENT® Touch Up behandeling worden zichtbare verkleuringen van de tanden verwijderd. Daarnaast wordt het gebit gebleekt tot maximaal 9 tinten lichter. Voor een fris en egaal resultaat in één sessie van slechts 20 minuten salonbleken.

 • Prijs: € 49,00
TESTADENT® | Touch Up Plus

De Touch Up plus behandeling is een unieke combinatie van 20 minuten salonbleken en een thuisbleekkit. U ondergaat in de salon de Touch Up behandeling en krijgt een volledige thuisbleekkit mee naar huis voor vijf aanvullende bleeksessies. Hiermee behaalt u een resultaat tot 20 tinten lichter. Voor een maximaal natuurlijk wit resultaat! Met de tevens verkrijgbare Refill verpakking kunt u uw stralende gebit eenvoudig thuis onderhouden.

 • Prijs: € 89,00
TESTADENT® | Natural

Met de Natural behandeling bereikt u een tot 14 tinten lichter gebit. Tijdens deze behandeling ondergaat u drie salonbleeksessies van 20 minuten. Alle zichtbare verkleuringen verdwijnen en u krijgt een natuurlijk witte glimlach.

 • Prijs: € 89,00
TESTADENT® | Supreme

Met de Supreme behandeling bereikt u een tot 20 tinten lichter gebit. Een maximaal natuurlijk wit resultaat! Bijvoorbeeld voor een stralende gebeurtenis als een huwelijk, de ideale behandeling voor een ultieme glimlach. Tijdens deze behandeling ondergaat u zes salonbleeksessies van 15 minuten. Voor het onderhouden van uw gebit krijgt u tevens een professionele whitening tandpasta van ons mee.

 • Prijs: € 139,00