Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Prijslijst party’s

Nail art party voor kids v.a. 10 jaar
De kids gaan tips versieren met acrylverf, glitters, nagellak, steentjes en stickers. Na een korte uitleg hoe nail art te gebruiken gaan de kinderen zelf aan de slag. Ze kunnen uitgaan van voorbeelden of van hun eigen creativiteit. Na afloop mag iedereen de versierde tips mee naar huis nemen, en ontvangt elk kind een “Nail Art Diploma”.

Tijdsduur:
Aantal kinderen:
Kosten:

ongeveer 2 tot 2,5 uur
min. 6 tot max. 14
€ 14,50 p.p. (incl. drinken en snoep)

Manicure party voor tieners van 14 tot 18 jaar
We starten met een uitleg hoe je het beste je handen en nagels kunt verzorgen, d.m.v. een manicure. Vervolgens gaan ze de onderarm en handmassage doen. En ter afsluiting een paraffinepakking (handmasker).

Tijdsduur:
Aantal tieners:
Kosten:

ongeveer 2,5 uur
minimum aantal tieners 6
€ 17,50 p.p. (incl. drinken + versnapering)

Nail art party voor tieners v.a. 14 jaar tot 18 jaar
Na een korte uitleg hoe nail-art te gebruiken gaan de tieners zelf aan de slag. Ze kunnen bij elkaar of bij zichzelf de nagels versieren met nagellak, acrylverf, glitters, stickers en steentjes. Ze kunnen hierbij uitgaan van voorbeelden of van hun eigen creativiteit. Bij elke tiener wordt op 1 nagel een nail-art gemaakt door de nagelstyliste.

Tijdsduur:
Aantal tieners:
Kosten:

ongeveer 2,5 uur
min. 6 tot max. 8
€ 17,50 p.p. (incl. drinken + versnapering)

Manicure party voor volwassenen v.a. 18 jaar
Bijvoorbeeld voor vrijgezellen- of vriendinnen feest! We starten met een uitleg hoe je het beste je handen en nagels kunt verzorgen d.m.v. een manicure. Dit gaat men op elkaar uitvoeren. Daarna gaat u de onderarm- en handmassage uitvoeren, waarna een heerlijke paraffinepakking volgt. En tot slot kan men de nagels lakken.

Tijdsduur:
Aantal personen:
Kosten:

ongeveer 3 uur
minimum aantal personen 6
€ 22,50 p.p. (incl. drinken en versnapering*)

* kan desgewenst tegen een vergoeding uitgebreid worden

Make up Party’s! V.A. 16 JAAR
Bijvoorbeeld voor vrijgezellen- of vriendinnen feest! Tijdens deze avond leren we hoe je bij jezelf een mooie avond en dag make-up aanbrengt, zowel bij jezelf als bij een van je vriendinnen.

Tijdsduur:
Aantal personen:
Kosten:

ongeveer 3 uur
minimum aantal personen 4
€ 25,00 (incl. drinken en versnapering*)

Ligt er een kleine attentie voor u klaar en stellen wij u in de mogenlijkheid de producten te testen en eventueel te bestellen voor thuisgebruik.