Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Verkoop nagelproducten (NSI)

pika2012Top 2 Toe Nails – Groothandel en Opleidingsinstituut Nagelstyling / Visagie / Hairstyling

Mijn Naam is Nicole Honsbeek, Nagelstyliste sinds 2007 en eigenaresse van Top2ToeNails Leiden sinds November 2008. Nagels zetten is mijn grote hobby. Na het openen van mijn salon op de Herenstraat 19, Leiden ben ik een docenten training gaan volgen en hiervoor geslaagd. Vanaf 2009 verzorg ik met succes opleidingen. Sinds 2010 ben ik begonnen met trainingen en deelname aan kampioenschappen. Na een aantal wedstrijden en training heeft dit geresulteerd in een 2e Plaats NK Nailart 2013, 3e Plaats Nail Battle 2012 en 2e Plaats NK French Manicure 2011.

Top 2 Toe Nails official Distribitor of NSI

Wat biedt Top 2 Toe Nails u:

Wij bieden een ruim assortiment nagel en handverzorgingsproducten. Top 2 Toe Nails biedt opleidingen en producten van het hoogste niveau. Onze opleidingen worden uitsluitend onder leiding van gediplomeerde docentes verzorgd en afgesloten met een landelijke examen bij Het Nagelgilde.

Het werken in kleine groepen biedt voor een ieder de aandacht die onze cursisten verdienen  Daardoor creëren we een persoonlijke band met onze cursisten en voelen onze cursisten zich thuis bij Top 2 Toe Nails. De producten die bij Top 2 Toe Nails worden aangeboden zijn uitsluitend van een zeer hoge kwaliteit. De kwaliteitseisen worden steeds strenger gecontroleerd, vandaar dat Top 2 Toe Nails alleen het beste wil bieden voor haar klanten en cursisten.

Wij bieden een ruim assortiment nagel en handverzorgingsproducten. Bovendien is de service en nazorg een pré bij Top 2 Toe Nails. Wilt u meer informatie over onze producten of opleidngen neemt u dan gerust contact op via het contact formulier.

Tot snel bij Top 2 Toe Nails

Klik hier om naar de webshop te gaan!