Top 2 Toe Nails er is geen betere!

071 - 301 65 86 / 06 - 53 86 05 77 nicole@top2toenails.nl

Pedicurebehandeling

Mooie en verzorgde voeten voor man en vrouw! Tijdens de pedicure behandeling worden uw voeten heerlijk verzorgd en weer mooi gemaakt. Even een momentje voor u zelf zoals velen dat zullen zeggen. Bij ons bent u natuurlijk altijd welkom voor ‘deze momentjes’.

Met een cosmetische pedicure van Top 2 Toe Nails krijgt u weer prachtige voeten en nagels. Bij de “eigen nagels naturel/french” behandeling wordt er een gel laagje aangebracht op de teennagels. Bij de cosmetische pedicure behandeling bij Top 2 Toe Nails krijgt u weer heerlijk aanvoelend voeten. Omdat het een cosmetische behandeling is gebruiken wij geen machines om de voeten te bewerken. Dit doen alleen medische pedicures.

De  behandeling begint met het desinfecteren van de voeten waardoor ze schoon worden. Vervolgens worden de nagels geknipt (naar uw eigen wensen) en de nagelriemen worden verzorgt. Na deze handeling word de nagelomgeving schoongemaakt. Daarna word met een puimsteen het eelt glad gemaakt/gepolijst. Er kan een beetje eelt verwijderd worden maar dit is niet de inentie van de behandeling (cosmetisch). Na de puimsteen worden de voeten heerlijk gescrubt. Met een combinatie van dood zee zout en een verzorgende olie worden alle dode huidcellen van uw voeten verwijderd en voelen ze weer heerlijk zacht aan. Het dode zee zout word verwijderd door een voetenbadje waardoor de voeten ook nog even lekker ontspannen door het warme water. Na het warme kalmerende water worden de voeten nog lekker ingesmeerd met een verzorgende creme die word lekker ingemasseerd. Een heerlijke afsluiter van de behandeling dus! Eventueel is er een paraffine pakking of gellak welke 3 weken blijft zitten. Wij kunnen tot slot uw nagels lakken als u daar behoefte aan heeft.